
Mardin Valiliği´nden Cevizlik Jandarma Karakolu´na yapılan bombalı saldırıya ilişkin yazılı açıklama yapıldı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
" 09 Temmuz 2016 Cumartesi günü saat 12.45 sıralarında Cevizlik Jandarma Karakolu´na bölücü terör örgütü mensuplarınca bombalı araçla saldırı yapılmıştır. Menfur saldırı sonucunda iki askerimiz şehit olmuş bir kadın vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Ayrıca 3´ü ağır olmak üzere toplam 7 yaralımız süratle hastaneye intikal ettirilmiştir. Tedavileri ise halen devam etmektedir.
Olay sonrasında güvenlik güçlerimiz saldırıyı gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensuplarını yakalamak için operasyon başlatmıştır."
Açıklamada ayrıca, " Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde hayatlarına devam etmesini sağlamak amacıyla bölücü terör örgütü mensupları ile mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlere kararlılıkla devam edilmektedir. " ifadelerine yer verildi.
Editor : HaberPanelim.com