
Mardin Organize Sanayi Bölgesinde iki Un Fabrikası sahibi Mehmet Musa Duyan geçen yıl OSB´de vergi rekortmeni olmuştu. Siyasal Bilgiler Mezunu olan Musa Duyan bu yıl da vergi rekortmenliğini kimseye kaptırmayacağını söyledi.
Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunu olan Mehmet Musa Duyan mezun olduktan sonra ailesinin de desteği ile ticarete atıldı. Kısa sürede işlerini büyüttüğünü ifade eden Musa Duyan OSB ?de vergi rekortmenin olmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Duyan ? Ticaret iyi ve ahlaklı yapıldığı zaman insana anlatılmaz bir mutluluk veriyor. Bir taraftan kazanırken birilerine ekmek kapısı açmanın ne demek olduğunu ancak yaşayarak anlatılabilir. Geçen yıl OSB´de vergi rekortmeni oldum. Bu durum beni fazlası şile mutlu etti ve daha çok çalışma azmi verdi. Bundan sonra da vergi rekortmenliğini kimseye kaptırmama gayretinde olacağım.? Dedi
Ortadoğu ülkelerine ihracat yaptığını aktaran Musa Duyan ? Helal kazanç vergilendirilmiş kazançtır, anlayışındayız. Bunu aile büyüklerimizden ve babamızdan öğrendik. Babam kazandığınız, mezarlarınızın bulunduğu topraklara yatırım yapın derdi. Biz de aile olarak babamın dediğine kulak verdik. Pişman değiliz. Ben de çocuklarıma aynı şeyi söylüyorum. Karnımızın doyduğu topraklarda yatırım yapmanın anlamı farklıdır.? şeklinde konuştu.
Editor : HaberPanelim.com