SPOR

Mardinspor, Ünlü Sporcuyu Renklerine Kattı

Mardin 1969 Spor'da transfer hareketliliği TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Mardin 1969 Spor, transferde oldukça hareketli saatler yaşıyor

Mardinspor, Ünlü Sporcuyu Renklerine Kattı
20-06-2024 10:35
20-06-2024 10:39
Kırmızı lacivertli takım Okan Alkan, Umut Dilek ve İlyas Ural gibi kariyerli futbolcuları renklerine bağladı. 2024-2025 sezonu için iddialı bir kadro kuracak olan Mardin 1969 Spor iç transferde Serdar Yiğit, İslam Çerioğlu, Rojhat Sağlam ve Mesih Kayabaş ile tekrar anlaşmaya vardı. Dış transferde de girişimlerini hızlandıran Mardin 1969 Spor taraftarını heyecanlandıran isimlerle anlaşma sağladı. Kırmızı lacivertli ekip, kariyerine Mardinspor'da başlayan Okan Alkan, 3. Lig2in aranan golcüsü Umut Dilek ve stoper mevkisinde adından söz ettiren İlyas Ural ile de anlaştığını duyurdu. 
Okan Alkan Kariyerine Mardinspor'da başlayan daha sonra Fenerbahçe,Kayserispor,Bucaspor,Balıkesirspor,Adana Demirspor ve son olarak Bandırmaspor’da forma giyen deneyimli sağ bek oyuncusu Mardin’li futbolcu Okan Alkan ile 3 sezon için anlaşmaya vardı.
Umut DilekAslen Mardinli olan profesyonel futbolcu Umut Dilek son iki sezon’da Karaman FK ve Karaköprü Belediyespor’da şampiyonluğa ulaştı. İki ayağını kullanan tecrübeli santrafor umut dilek son iki sezonda 30 gol atarak şampiyonluğa büyük katkıda bulundu. Kariyerinde Antalya Kemerspor,Diyarbekirspor,Cizrespor,Karaman FK ve son olarak Karaköprü Belediyesporda forma giyen golcü futbolcu toplamda 119 gol attı.
İlyas UralSon 3 sezonda Batman Petrolspor ve Karaman FK ile şampiyonluk yaşayan Futbolcu İlyas Ural Kariyerinde 3 dönem Kızılcabölük, Nevşehir Bld, Batman Petrolspor, Karaman FK ve Çankaya FK ile toplamda 201 resmi müsabakaya çıktı. İlyas Ural da 2024-2025 sezonunda Mardin 1969 Spor formasını terletecek.
Taransferler ile ilgili konuşan Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, "Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda teknik direktörümüz Ulaş Ulusan önderliğinde güç bir kadro kuruyoruz. Dün akşam açıkladığımız isimler camiamızı, şehrimizi ve taraftarımızı heyecana boğdu. Şuan temasta olduğumuz bir kaş isim daha var onları da renklerimize bağlayacağız." dedi.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR