YAŞAM

Aktar’ın Galatasaray Tutkusu

İzmir’de yaşayan A.Kadir Aktar’a Galatasaray Şampiyonluğu pahalıya patladı. Aktar her şampiyonluktan sonra aracını Galatasaray renklerine boyuyor.

Aktar’ın Galatasaray Tutkusu
03-06-2024 10:14
03-06-2024 10:16
MARDİN

        İzmir’de yaşayan Mardinli A.Kadir Aktar, Galatasaray hayranı. Hatta fanatik cinsinden. Galatarasay’ın her şampiyonluğu sonrasında aracını Galatasaray renklerine boyuyor. Uzun süre Mardinspor’da da  top koşturan Aktar geçtiğimiz yıllarda  1978- 1990 yılları arasında Mardinspor’da top koşturan sporcuları “Efsaneler” turnuvasında Mardin spor sahasında buluşturmuştu.

     Futbol tutkusu ve Galatarasay fanatikliği ile dikkat çeken Mardinli sporsever Aktar, Galatasaray’ın son şampiyonluğunda da aracını sarı-kırmızıya boyayıp  aracın üzerine kupa monte etti. Aktar “Herkesin bir merakı bir tutkusu var. Benimde futbol ve Galatasaray tutkum var. Fanatik diyorlar ama ben Galatasaray’a aşığım, fanatik değilim. Taşkınlığım olmaz, kimseyi rahatsız ettiğim yok.  Aracımı Galatasaray renklerine boyadım, formamı giydim, aracımın üzerine kupa yerleştirdim. Dünya benim oldu.” Dedi

      Sporu ve futbolu sevmenin gençleri bir çok kötü alışkanlıktan uzaklaştıracağına inandığı belirten Kadir Aktar “ Gençler spor yapın, takım tutun  ve huzur bulun.” Şeklinde sözlerini sürdürdü.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR