USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Tüm Zamanlarını Mardin İçin Ayırıyor

İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Tunç ?Her şey Mardin için?

Tüm Zamanlarını Mardin İçin Ayırıyor
30-01-2017 20:31
Google News

 

             İzmir´de bulunan Mardinliler Federasyonu Başkanlığına seçilen Beşir Tunç ?Her şey Mardin ve Mardinliler için? parolası ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

           İzmir´de Mardinlilerin yoğun bir nüfus potansiyeline sahip olduğunu belirten, Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Beşir Tunç, siyasi, sosyal ve kültürel alanda daha etkin bir konuma gelmek için bir araya gelmenin gerekli olduğunu söyledi.

          Mardin ile ilgili bütün etkinlik ve oluşumları yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Tunç, İzmir´de Mardinlileri bir çatı altında toplamaya ve güçlü bir yapı oluşturmayı hedeflediklerini  açıkladı. Tunç ? Hedefimiz ve amacımız İzmir´de bulunan Mardinlilerin sorunlarına daha etkin çözümler bulmak, diğer şehirlerde bulunan hemşerilerimizle kaynaşmaktır. İzmir´de küçümsenmeyecek bir nüfusa sahibiz. Siyasi, sosyal ve kültürel alanlarda daha etkili olabilir. Bunun için bir araya gelmemiz  gerekiyordu. Bunu başardığımıza inanıyorum. Hizmet anlayışımız ve parolamız ?Her şey Mardin ve Mardinliler için? dir.? Dedi.

         Tunç İzmir´de yapılacak etkinliklere destek ve ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını  dile getirdi. Tunç  Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyetini Başkanı Mehmet Çelik´i İzmir´de gerçekleştireceği ?İzmir´de Mardinliler? etkinliğine davet etti.

 



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ