
Haber:Adnan Avuka
Mardin Valiliğinden yapılan yazılı basın açıklamasında, önceki gün Nusaybin İlçe kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda bulunan 4 sığınak bulundu ve barınma malzemeleri ele geçirildi.
Valilik açıklamasında ?19 Eylül 2015 günü Nusaybin İlçesi, kırsal alanında icra edilen operasyonlarda PKK/KCK terör örgütüne ait olduğu değerlendirilen dört adet sığınak ve çeşitli barınma alanları tespit edilmiştir.
Söz konusu alanlarda yapılan aramalarda bol miktarda erzak, yaşam malzemesi ve çeşitli örgütsel doküman ele geçirilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla bölücü terör örgütü mensupları ile işbirlikçilerine yönelik operasyonlar aralıksız ve kararlılıkla devam edecektir? ifadelerine yer verildi.
Editor : HaberPanelim.com