
Mardin´de her gün 3 bin kişiye verilen İftar Yemeği için işadamları ve hayırseverler sıraya girdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında açık havada Marova Un Yönetim Kurulu Başkanı Salim İlhan tarafından verilen iftar yemeğine Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Eşi Gülseren Yaman,Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, BŞB genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, ve 3 bin dolayında kişi katıldı.
Çocukların yüzlerin boyadı
Açık havada verilen iftar öncesinde Vali Yaman ve beraberindeki kurum amirleri iftara katılan vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinliyor. İftara katılan ailelerin çocuklarına dönük yapılan çeşitli etkinlikler dikkat çekiyor. İftardan önce parka gelen Vali ve BŞB Başkan Vekili Mustafa Yaman ve eşi Gülseren Yaman, yüz boyama etkinliğine katıldı ve çocukların yüzlerini boyadı.
Aileler, çocuklarıyla ilgilenen Vali ve Eşine sevgi gösterisinde bulunurken ? Sayın Valimiz ve Eşi resim ve yüz boyamada da hünerliymiş. Çocuklarımı sevindiren vali ve eşine teşekkürler.? Şeklinde duygularını dile getirdiler.
İftarın ardından yemek duası okundu. Vali Yaman iftar yemeğini veren Salim İlhan ve eşi Azize Kahraman İlhan´a platformda plaket verdi.
Editor : HaberPanelim.com