
Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ve başkan yardımcısı Adnan Avuka Kızıltepe İlçesi Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan'ı makamında ziyaret etti.
İstanbul Çağlayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a düzenlenen saldırının ardından, Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ve Başkan Yardımcısı Adnan Avuka Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan'ı makamında ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu ve saldırıyı kınadı.
Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, adaleti yürütmekle görevli hakim ve savcıların tarafsızlık ilkelerine sıkı sıkıya bağlılıklarını dile getirdi. Herkesin bir gün adalete ihtiyacı olacağına ve herkesin yasaların önünde eşit olduğuna dikkat çeken Başsavcı Gökhan Kapağan Bizler yasaların öngördüğü kuraları uygulamakla görevliyiz. Görevimizi yaparken herkese eşit mesafede, adalet terazisini dengede tutma sorumluluğunu taşıyoruz. Bunu yaparken de hiçbir tereddüdümüz ve çekingemiz söz konusu değildir. Çağlayan saldırısı ülkeye ve hukuk sistemine yapılmış bir saldırıdır.? Dedi
Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ise, hukukun üstünlüğü ve bağımsızlığına yapılacak her türlü girişimin karşısında olduklarını ifade etti. Çelik Çağlayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırı hepimize yapılmış bir saldırı olarak değerlendiriyoruz. Şahsınızda Kızıltepe adliyesinde görev yapanlara başsağlığı, şehit savcıya da rahmet diliyorum? dedi.
Editor : HaberPanelim.com