
Seçimlere 37 gün kala iktidar partisi kesenin ağzını açarken, muhalefet partileri de vaatlerde bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 müjde ile duyurduğu vatandaşlık fonu, aile hesabı ve öğrencilere bayram ikramiyesi dikkat çekti.
Erdoğan verdiği müjdeler; 1-Vatandaşlık Fonu: Yeni doğan her çocuğa 100 ya da 200 lira yatırılacak. 18 yaşına gelince belli şartlarda çekip kullanabilecek.
2- Aile Hesabı: Yeni evlenen çiftlere 250.000 lira 2 yılı ödemesiz, düşük faizli ev eşyası vs için kredi verilecek.
3 Öğrencilere Bayram İkramiyesi: Üniversite öğrencilerine 2 dini bayramda da 1000 lira civarında harçlık mahiyetinde ikramiye verilecek. Şeklinde açıklandı.
Muhalefet partisi ise bayram ikarmiyelerinden, EYT ve emeklilik maaşlarında yapacakları artışalrı dile geitiryor.
Vatandaşise beklemede..
Editor : Mehmet ÇELİK