?>

Gazeteciler, Karadeniz´den Güneydoğu´ya Selam getirdi

İçişleri Bakanlığının gönül köprüsü projesi kapsamında, Karadeniz bölgesinden Güneydoğu Anadolu Bölgesine 25 gazeteci geldi.

YAŞAM - 6 yıl önce

            Karadeniz Bölgesinden, İçişleri bakanlığının gönül köprüsü  projesi  kapsamında, Ahmet Külekçi koordinatörlüğünde Artvin Gazeteciler Cemiyeti başkanı Zeki Alkan Başkanlığında Güneydoğu Anadolu Bölgesine gelen 25 gazetecinin ilk durakları Mardin oldu.

           Mardin´de tarihi ve turistik mekanları gezen Artvinli gazeteciler, tarihi kentin kültürel değerlerine hayran kaldıklarını dile getirdi. Otobüslerinin ön tarafına ?Karadeniz´den Güneydoğuya selam getirdik? pankartı asan Artvinli gazeteciler, Mardin´de güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik ve Onur Kurulu Başkan Adnan Avuka ile bir araya geldi.

          Proje koordinatörü Külekçi, Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz bölgeleri arasında kardeşlik köprülerinin güçlendirilmesinde, bölge gazetecilerinin buluşması ve kaynaşmasının önemli bir etken olacağını söyledi. Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ise Mardin´de başladıkları gezilerini Siirt, Bitlis ve Van´da sürdürüleceklerini, gezinin ilk ayağı olan Mardin´de bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        Öğlen yemeğinde Vali Yardımcısı Osman Demir, GGF Başkanı Mehmet Çelik ve Onur kurulu Başkanı Adnan Avuka ile bir araya gelen Karadenizli gazeteciler, Mardin hakkında bilgilendirildi, gazetecilerin ortak sorunları üzerinde sohbet edildi. Vali Yardımcısı Osman Demir´in Mardin´in tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında verdiği bilgiler ise dikkat çekti.

Haftanın Öne Çıkanları

Usulsüz Rapor Yazmayan Doktora meydan dayağı

2019-07-02 21:53 - SAĞLIK

Adnan Avuka´ya doğum günü sürprizi

2019-07-04 08:29 - YAŞAM

KIZILTEPE´DE DEHŞET SAÇAN KOCA

2019-07-02 16:15 - GÜNDEM

ANIZ YANGINLARINA ÖDÜL CEZA SİSTEMLİ ÖDÜL ÖNERİSİ

2019-07-02 15:12 - GÜNDEM

Barış Derneği Törenle açıldı

2019-07-01 10:20 - GÜNDEM

Toç Bir-Sen´den TBMM Mektup

2019-07-06 07:57 - GÜNDEM

?HERCÜMERÇ-MİNİMAL METİNLER? OKUYUCUSUYLA BULUŞTU

2019-07-06 22:37 - -

Gazeteciler, Karadeniz´den Güneydoğu´ya Selam getirdi

2019-07-08 09:59 - YAŞAM

ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULU EĞİTİMLERİ BAŞLADI

2019-07-02 15:11 - GÜNDEM

Darp Edilen Doktorlara Meslektaşları sahip çıktı

2019-07-04 08:49 - SAĞLIK

İlgili Haberler

Türkiye-Irak ticaretinde anlaşmazlık

22:33 - YAŞAM

Mardin’de Ezidi Bayramı kutlandı

22:02 - YAŞAM

Mardin Ezidi Çelki Aşireti Lideri, Ezidi Bayramı mesajı

13:20 - YAŞAM

Siyonizm’e Karşı Cesaret ödülleri sahiplerini bulacak

09:17 - YAŞAM

MOKİD Başkanı Çelebioğlu Ankara'da Stratejik Görüşmeler Yaptı

07:09 - YAŞAM

Günün Manşetleri

Türkiye-Irak ticaretinde anlaşmazlık

22:33 - YAŞAM

Mardin’de Ezidi Bayramı kutlandı

22:02 - YAŞAM

MAÜ’de “Siyonizme Karşı Cesaret Ödülleri” İkinci Kez Sahiplerini Buldu

19:30 - EĞİTİM

TÜRKİYE’DEN ŞAM’A TARİHİ ZİYARET: TİCARET VE YATIRIM GÜNDEMDE

19:22 - EKONOMİ

Mardin’de Turizm Haftası Etkinliklerle Başladı

09:42 - TURİZM