?>

Ak Parti Mardin İl Başkan Vahap Alma Görevini Bıraktı

İl Başkanı Alma “Ak Parti Mardin İl Başkanlığı görevimden Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin elini rahatlatmak amacıyla görevden af talebim, yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda kabul edildi.”

POLİTİKA - 10 ay önce

 Ak Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma,parti binasında, teşkilat kademlerininin de katıldığı basına açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 13 Mart 2023'ten bu yana AK Parti Mardin İl Başkanı olarak görev yaptığını söyledi.

Bu süre zarfında partililerle birçok zorluğun üstesinden gelerek başarılı işlere imza attıklarını belirten Alma, her alanda Mardin'in daha da kalkınmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Bakanlıklılar düzeyinde de Mardin’e yapılması gereken hizmet ve yatırımları yakından takip ettiklerini hatırlatan Alma, Yaklaşık 1,5 ay önce görevden af talebini Ak Parti Genel Merkezi'ne ilettiğini dile getirdi.

  Görev istenmez, verilir düsturuyla hareket ederek, hiçbir zaman şova ve gösterişe kaçmadan sadece işini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığının altını çizen Alam” Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin elini rahatlatmak amacıyla görevden af talebim, yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda kabul edildi. Hiçbir zaman şova ve gösterişe kaçmadan sadece işini layıkıyla yerine getirmeye çalışan bu kardeşinize hakkınızı lütfen helal edin. Her birinizle ayrı ayrı hukukumuz, güzel günlerimiz oldu. Ben sizden razıyım Allah da sizden razı olsun. Unutulmamalı ki bu ne bir başlangıçtır ne de sondur. Tekrar bize hangi görev verilirse verilsin, bizden istenen ne olursa olsun liderimizin ve partimizin emrinde olarak hazır bekliyoruz."

Alma, İl Başkanlığı görevini vekaleten Hikmet Bülent Gözü'nün yürüteceğini sözlerine ekledi.

 Ak Parti Mardin İl Başkanlığı için temayül yoklaması hazırlıkları başladı.Müracaatlar alınmaya başlandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Belgeselin Ustası İrken, İş başında!

2024-06-23 08:08 - YAŞAM

Ak Parti Mardin İl Başkan Vahap Alma Görevini Bıraktı

2024-06-28 06:33 - POLİTİKA

Mardin TSO Başkanı Çelik, “Taziye Ziyaret kuralları bölgenin hassasiyetidir”

2024-06-24 19:18 - GÜNDEM

Yangın Can Yaktı 11 kişi hayatını kaybetti 78 yaralandı, 556 hayvan telef oldu

2024-06-22 05:40 - GÜNDEM

Mardin OSB Başkanı Duyan "Taziyeler acıların paylaşıldığı yerlerdir, siyaset arenası değildir"

2024-06-24 19:23 - GÜNDEM

CHP Heyetinden, Mardin Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

2024-06-25 05:57 - POLİTİKA

Vali Akkoyun’un Yangın Mesaisi

2024-06-21 13:15 - YAŞAM

Pınarcık Şehitleri kabirleri başında anıldı

2024-06-26 18:08 - YAŞAM

Dicle Elektrik’ten çıkan yangına ilişkin açıklama:

2024-06-21 13:35 - YAŞAM

İlgili Haberler

Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Tüm Bölgenin Gözü Bu Tarihi Görüşmede

02:55 - POLİTİKA

Fuat Oktay Mardin'de ziyaretlerde bulundu

06:43 - POLİTİKA

Fuat Oktay, AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

16:38 - POLİTİKA

DEVA Partili Ekmen: "Devletin hazinesi beytülmaldir, yetimin hakkıdır!"

20:52 - POLİTİKA

Başkan Çaltekin, Ramazan Ayının manevi eklimin vatandaşlarımızla yaşadık

08:25 - POLİTİKA

Günün Manşetleri

MAÜ’de “Siyonizme Karşı Cesaret Ödülleri” İkinci Kez Sahiplerini Buldu

19:30 - EĞİTİM

TÜRKİYE’DEN ŞAM’A TARİHİ ZİYARET: TİCARET VE YATIRIM GÜNDEMDE

19:22 - EKONOMİ

Mardin’de Turizm Haftası Etkinliklerle Başladı

09:42 - TURİZM

Mardin Ezidi Çelki Aşireti Lideri, Ezidi Bayramı mesajı

13:20 - YAŞAM

Mardin’de “Yeşil Dönüşüm ve Sınırda Karbon Düzenleme” Toplantısı

12:20 - TEKNOLOJİ