USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Türk'ten Erdoğan'a Cevap

Sayın başbakan ilk önce bizden önceki AKP'li belediye başkanının yaptığı yolsuzlukları yaptığı çalışmaları önce masaya yatırsın ve bunlarla ilgili Mardin halkına hesap versin. Daha sonra gelsin bizi yargılasın?

Türk'ten Erdoğan'a Cevap
03-08-2014 15:02
Google News

 

 31 Temmuz'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin'e yapmış olduğu ziyaret sırasında Mardin'in temizliğinin   AKP'li Yeşilli belediyesi tarafından gerçekleştiğini belirtmesi üzerine açıklama yapan Mardin Büyükşehir Eş Belediye Başkanı Ahmet Türk, 'Sayın Başbakan ilk önce bizden önceki AKP'li belediye başkanının yaptığı yolsuzlukları yaptığı çalışmaları önce masaya yatırsın ve bunlarla ilgili Mardin halkına hesap versin. Daha sonra gelsin bizi yargılasın' dedi.

31 Temmuz'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin'e yapmış olduğu ziyaret sırasında Mardin'in temizliğinin AKP'li Yeşilli Belediyesi tarafından gerçekleştiğini belirtmesi üzerine açıklama Mardin Büyükşehir Eş Belediye Başkanı Ahmet Türk, Erdoğan'ın birileri tarafından yanıltıldığını söyledi. Türk, temizliğin hiçbir şekilde Yeşilli belediyesi tarafından yapılmadığı gibi Yeşilli Belediyesinin bunu yapmaya hakkının olmadığını ve Mardin'e giremeyeceğini belirterek 'Sayın Başbakan bu ilin temizliğinin Yeşilli belediyesinin yaptığını söylemiş. Yanılmıyorsam birileri onu yanıltmıştır. Biz halkımızın hizmetindeyiz halkımızla ilgili bütün çalışmaları yapıyoruz. Ve burada çöplerden tutun tüm çalışmaları belediyelerimiz tarafından yapmaktayız' dedi.

'Sayın Başbakan Geçmişteki Mirası Sorsun'

Erdoğan'ın kendilerini eleştirecekleri yerine geçmişteki mirası araştırmasını sözlerine ekleyen Türk 'Sayın Başbakan bizi eleştireceğine geçmişteki mirası sorsun gelsin. Mardin halkına sorsun. Belediyeyi bir yolsuzluk bir rüşvet yuvasına çeviren, bugüne kadar hiç bir sosyal tesis yapmayan, hiçbir hizmeti yerine getirmeyen kendi belediyeciliğinden hesap sorsun. Biz halkımızın belediyeciliğini yapmaya çalışıyoruz. Ve sayın Başbakan bunu çok iyi biliyor ki aslında bizi başarısız kılmak için bugün her türlü oyunların içinde oldular' dedi.

'Halkınmalını hazneye devreden bir hükümetin çalışmalarımızı eleştirme hakkı yoktur'

Türk, sözlerinde bugün belediye makinelerinin AKP'li belediye tarafından başka yerlere devredildiğini belirterek bunun yanı sıra arsalarının binalarının bile AKP'li belediye tarafından hazineye devredildiğini söyledi. Halkın malını hazineye devreden bir hükümetin bugün kendi çalışmalarını eleştirme hakkının olmadığını sözlerine ekleyen Türk 'Bizim başarısızlığımız üzerinde siyaset yapan bir anlayışın Türkiye'de başarılı olma imkanı yoktur. Eğer Sayın Başbakan bugün Mardin'de ki sıkıntı ve sorunları gerçekten merak ediyorsa ve bunların aşılmasını istiyorsa halkımız malını hazineye devr etmezdi. Yine burada belediyelerin bir halk hizmeti olduğu esası ile Mardin'e el uzatırdı. Ama bugün Mardin'in adeta başarısız olması için emirler yağdıran bir anlayışın içindeyiz' şeklinde konuştu.

'Yürütmeye durdurma kararı aldık'

Türk, tasfiye kurulunun gerçekleştirdiği tasfiye ve tasfiye işlemlerine itiraz ettiklerini ifade ederek kendilerinin yürütmeyi durdurma kararı aldıklarını söyledi. Buna rağmen bu tür anlayışların kendi başarısızlıkları üzerinde siyaset yapan anlayışa vurgu çeken Türk 'Bu anlayış mahkemenin verdiği kararları bile hiçe sayarak tazfiyenin kararını ve belediyemizin malını, kalkımızın malını farklı yerlere taşımaya yönelik politikalardan vazgeçmemiştir. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Halkımızın malına, hukukuna sahip çıkmaya çalışıyoruz. Güçlü bir mücadelenin içindeyiz. Ve biz bu anlayışı çalışmalarımızla boşa çıkaracağız' dedi.

'Önce AKP'li belediye başkanının yolsuzluklarına ilişkin Mardin halkına hesap verilsin'

Türk, sözlerinde kendilerinin daha yeni Büyük şehir olduğunu bu anlamda eksikliklerini olduğunu belirterek bunu tamamlamaya çalıştıklarını söyledi. Bütün güçleri ile halkın hizmetinde olduğunu kaydeden Türk, son olarak 'Kimsede kalkıp bunu eleştirmesin. Sayın başbakan ilk önce bizden önceki AKP'li belediye başkanının yaptığı yolsuzlukları yaptığı çalışmaları önce masaya yatırsın ve bunlarla ilgili Mardin halkına hesap versin. Daha sonra gelsin bizi yargılasın' dedi

 



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ