USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Midyat İlçesinde Veysi Şahin´e büyük destek

Midyat İlçesinde Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin´in etrafında, farklı etnik kökene sahip vatandaşlar Kenetlendi

Midyat İlçesinde Veysi Şahin´e  büyük destek
10-02-2019 09:33
Google News

Mardin´in Midyat ilçe belediye başkan adayı Veysi Şahin,  Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında  adeta gövde gösterisi yaptı. Midyat´ın Estel kesiminde  biri kadın kolları  olmak üzere 2 SKM açılışını gerçekleştirildi. Türk, Kürt, Arap, Süryani, Ermedi ve Ezidi vatandaşların bir araya gelerek, Şahin´in etrafında kenetlenmeleri dikkat çekti.

             Mardin Midyat ilçesi Ak Parti Belediye Başkan adayı Veysi Şahin  iki yerde Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlının ardından, projelerini anlattı.  Şahin Mahalleleri dolaşarak hayata geçireceği projeleri anlatacağını, belediyecilik hizmetinin sadece su ve kanalizasyon hizmeti olmadığını söyledi.       

         Dünya´ya örnek teşkil edecek bir dil ve din ve kültürel zenginliğine sahip Midyat İlçesinin, dünyaya açılacak bir  pencere haline getirmeyi hedefleyen projeler hazırladık ve hayata geçireceklerini söyledi.

               Süryanilerden tam destek

          Midyat Belediye Başkan adayı olan Veysi Şahin kendisini ziyaret eden  Midyat Turabdin spor kulübü  başkanı Jozee Göksün ? Biz Süryani cemaati olarak hiç bir partiyi gözetmeksizin  Midyat ilçemize hizmet edebilecek kişilerin yanındayız. Veysi Şahin Gerçekten hizmet edebilecek, çok deneyimli enerji dolu bir yapıya sahiptir. Kendisi Midyat ilçemize hizmet edebileceği ve Midyat ilçemizi dünyaya tanıtabileceğine  inanıyoruz. .Biz  cemaat olarak Veysi Şahin´i destekleme kararı aldık? dedi.

               Seçim Bürosu Açılışına Binlerce kişi katıldı

            Midyat ilçesinde Seçim Koordinasyona Merkezi açılışına, Ak Parti Mardin Milletvekilleri  Cengiz Demirkıran ve Şeyhmus Dinçer, İl Başkanı Faruk Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu, Ak Parti İl Eski Başkanı ve  Milletvekili Nihat Eri, eski belediye başkanları, mahalle ve köylerde büyük oy potansiyeline sahip, kanaat önderleri ve büyük aile ve aşiret liderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                   İzmir´den  Şahin´e Destek için geldiler.

  İzmir´de yaşayan Midyatlı  kadınlar ilçede seçim çalışmaların Veysi Şahin´e destek olmak için geldi. İzmir Mardinliler Federasyonu kadın kollar başkanı Hamdiye Altun, seçim süresince Şahin´e destek olmak için ilçeye geldiklerini söyledi. Altun ? Biz  İzmir´de ikamet ediyoruz. Ailelerimiz  ticaretle uğraşıyor.. Ama yılda birkaç defa doğup, büyüdüğümüz ilçemizi ve akrabalarımızı ziyaret ediyoruz, onlarsız kalamayız.31 Mart´ta  yapılacak yerel  seçimler için geldik? dedi.

     Makam aracım olmayacak

    Seçim bürosu  açılışında konuşan Veysi Şahin, belediye ait bütün makam araçlarını satışa çıkaracaklarını belirtti.  Sadece hizmet araçların kalacağı nı ifade eden Şahin ? Ben şahsi aracımla işe geleceğim. Kimsenin makam aracı olmayacak. Hizmet araçları dışında kalan makam araçları satılacak. Biz hizmet için geleceğiz, makam için değil? dedi.

 UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine Midyat´ın Sokmak  En Tabi Hakkımızdır

         Veysi Şahin yaptığı açıklamada ?sizlerde takdir edersiniz. Bugün Midyat ilçesi en tabi hakkı olan Unesco dünya kültür mirasına germesi en büyük hakkımızdır. Çünkü  tarihte birçok medeniyetlere ev sahipliğini  yapmış,  gönümüzde birçok dili, dini, bağrında taşıyan diller ve dinler  kenti,  açık bir müze şehri konumunda olan ilçemiz Midyat´ın UNESCO dünya kültür mirasını alınması için girişimlerde bulunacağız. Bunu kesinlikle belirteyim, bu bizim en tabi hakkımızdır.? dedi

        Midyat Doğalgaz Projesi Hızlandırılacaktır

        Şahin, daha önce Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen ve yapımı devam eden Midyat  doğalgaz hattı çalışmalarının hızlandırılarak kısa bir süre içerisinde Midyat´a  doğalgaz  verilmesini sağlamak amacıyla  girişimlerde bulunulacaklarını ifade etti. Şahin 2019 yılının sonuna  kadar 25 km, lik doğalgaz  hattı yapılması sağlanacağını bildirdi.

                 Kırsal Mahallelerde Sosyal Faaliyetler Yapılacaktır

        Midyat ilçesinin  mahalleleri ile birlikte bir bütün olarak düşündüklerini ifade eden Şahin ?Kırsal mahallelerimize  geçici kültür  araçları ile hizmeti ayaklarına kadar  götürmek bizim görevimiz olacaktır. Kırsal mahallelerinde (Köyler)  sosyal etkinlikler, yetişkin, kadın ve gençlik eğitimleri, kırsal  tarımın artırılması ile ilgili hizmetler projeler üzerinde yapılacaktır.? Şeklinde konuştu.

      Şahin, İlçede yapay gölet, hafif nostaljik tramvay, hayvan barınma merkezi,4 yarı olimpik havuz, kültür ve kongre merkezi, geri dönüşüm ve arıtma tesisleri, belediye aş evi, meslek sanayi siteleri, tarihi mekanların restorasyon, antik amfi tiyatrosu, otopark, Beyaz Su enerji üretimi gibi projelerle ilçenin hak ettiği yere gelmesini sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

 



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ