USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Mardin´de Gazeteciler Vali´yi Ziyaret etti

Mardin Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Vali Yaman´ı Makamında ziyaret etti.

Mardin´de Gazeteciler Vali´yi Ziyaret etti
11-06-2019 08:31
Google News

Mardin Valisi Mustafa Yaman´ı makamında ziyaret eden Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu ve  Mardin Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Mehmet Çelik ve cemiyet üyeleri, Yaman´ın bayramını kutladı ve turizm sezonunda karşılaşılan sorunları dile getirdi.

           Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediyesinin kayyım dönemini kısır tartışmalarla  karalamaya çalışarak hizmet veremediğini söyledi. Vali Yaman ? Mardin, Bayram´da bu güne kadar görülmeyen bir turist akınına ev sahipliği yaptı. Bu sağlanan huzur ortamının bir göstergesidir. Birinci caddeyi yayalaştırma denememizin ne kadar haklı olduğunu ortaya koyan bir gelişme oldu. Birinci cadde araçla 1 saat 30 dakika gibi bir sürede geçilebildi. Yaya geçenler ise 25-30 dakikada caddeyi turladı. Turistlerin kaliteli hizmet alması yönünde tedbirlerimiz ve çalışmalarımız devam edecek? dedi.

         GGF ve Mardin gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ise, bayram münasebeti ile gerçekleştirdikleri ziyarette, gözlemledikleri sorunları Vali Yaman´a ilettiklerini söyledi. Çelik ? Mardin turizmde kabuğunu kıran, gittikçe yıldızı parlayan bir şehir. Ancak turiste daha kaliteli hizmet verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Konaklama ve hizmet alanlarının denetim altında tutulması, şehrin temiz tutulması gerekir. Turistin bir günlük gelir getirici değil, bir günlük misafir ve sürekli bir gelir kaynağı olarak değerlendirilmesi, hem esnafın hem de şehrin yararına olacaktır? dedi.

            Ziyarete GGF Onur Kurulu Başkanı  ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti üyesi Adnan Avuka, Mardin Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Mardin İletişim Gazetesi Yazarı M.Sait Çakar, Mardin Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Murat Akgül, Vahap Erdoğan ve Hakan Bekin katıldı.

 



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ