USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
DÜNYA

Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Nuhoğlu

Halkımız nezdinde ve aday oldukları parti tabanından karşılık bulamayanlar,7 Haziran günü aziz halkımız tarafından gereken cevabı alacaklardır.?

Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Nuhoğlu
11-05-2015 23:29
Google News

     

      Mardin Bağımsız Milletvekili  Adayı Şakir Nuhoğlu,7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinin yaklaşması ile birlikte bazı adayların karalama  ve çirkin  saldırılara varan kampanyalarına başladıklarını söyledi. 

           Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Şakir Nuhoğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında, artan gücünü gören bazı şahısların, basın yayın organlarını kullanarak  hukuka ve ahlaka aykırı, asılsız çirkin saldırılara varan  iddialarda bulduklarını bildirdi.

          Açıklamasında;  Mardin'i ve Mardinlileri tanımayan bilmeyen, bazı Milletvekili adaylarının kendi beceriksizliklerini örtmek adına, uçuk, aslı olmayan, hukuk ve ahlak dışı  açıklamalarla kendisini hedef alan söylemde bulunduklarına dikkat çeken Şakir Nuhoğlu Halkımız  nezdinde ve aday oldukları parti tabanından karşılık bulamayanlar,7 Haziran günü aziz halkımız tarafından gereken cevabı alacaklardır.  Mardin ve Mardinlileri tanımayan bazı adayların, yetersizliklerini örtmek adına içinde bulundukları cendereye beni çekmeye çalışmalarını beceriksizlik ve başarısızlıklarına bağlıyorum. Bu şahısların benim üzerimden pirim yapmalarına izin vermeyeceğim. Ve bunları dikkate almayacağım. Mardin'e  eğitimde, sağlıkta, ibadet mekanları alanında yaptığım hizmetleri herkes biliyor.? Dedi

         Eğitime Büyük Hizmetler verdik

        Mardin'de ve Kabala beldesinde bu güne kadar 7 okul, 3 cami,2 kur'an kursu binası ve  Artuklu Üniversitesi Bünyesinde  İlahiyat Fakültesi  yaptırdığını ifade eden Nuhoğlu   Ben Mardin'de doğdum, Mardin'de çalıştım ve Kazandıklarımı Mardin'de yatırıma dönüştürdüm. Mardin'e hizmet verdim. İlk, Orta ve Lise olmak  üzere 7 okul yaptırdım. 3 Cami, 2 kur'an kursu yaptırdım. Kabala beldesi içerisinde geçen 2 km.'lik Devletin yolunu ben kendi imkanlarımla yaptırdım. Doğup büyüdüğümüz memleketimize, şehrimize vefa borcumuzu sonuna kadar ödeme karalılığındayım.? şeklinde konuştu

               Konuşanların ne yararı oldu.

          Hamasi nutuk ve açıklamalarla hakaret boyutuna varan açıklamaları yapanların, geriye dönüp Mardin'e ve Mardin Halkına ne yaptıklarına bakmalarını isteyen Şakir Nuhoğlu Ben hiç kimse ile polemiğe girmeyeceğimi baştan beri söyledim. Bu memlekete zarardan başka faydaları olmayanların, siyasi ahlak sınırlarını aşan açıklamalarını yaparken, bu memlekete ne yaptıklarını, nasıl bir fayda sağladıklarını açıklamalarını bekliyorum. Uçuk söylemlerle ahkam kesmek bu insanların fıtratında olmalı. Dilin kemiği yok, konuşuyorlar işte. Allah aşkınıza, Mardin'e ne faydanız oldu? Tek bir şey söyleyebilirseniz sizi alkışlayacağım. Düne  kadar beni alkışlayanlar. Yaptığım hizmetleri anlata anlata bitiremeyenler, bu gün ne oldu da cephe aldı? diye konuştu.

           Allah`ın inayeti ile çok sayıda sektörde başarılı olduğunu,  sahip oldukları nimetleri suiistimal etmeden,  halkın  hizmetinde kalarak, yanında çalışanların  üzerinde bir baskı ve farklılık unsuru  kullanmadığının altını çizen Nuhoğlu Aksine, bana verilmiş bu emanetleri en adil bir şekilde paylaştım.Bu güne dek eğitim faaliyetlerini sürdürebilecekleri, dini vecibelerini yerine getirebilecekleri bir çok eseri Mardin Halkının hizmetine kıvançla sundum. Bunları herhangi bir karşılık beklemeden yaptım ve ömrüm yettiğince bu hizmetlerime Allah'ın izniyle devam edeceğim.

            1999 yılında siyasi hayatıma Kabala Belediye Başkanlığı ile başladım. Halkımın teveccühü ile 2004 ve 2009 yıllarında da seçimi kazanarak üç dönem üst üste Kabala Belediye Başkanlığı görevimi onurumla başarılı bir şekilde ifa ettim.

           Herkesçe bilinmektedir ki; Mardin`in Büyükşehir statüsü kazanması ile 2014 yerel seçimlerinde merkeze bağlı Artuklu ilçesi belediye başkanlığına Saadet Partisinden aday oldum. Mardin`in temel dinamiklerini doğru okuyup ve çağın modern gerekliliklerini göz önünde bulundurup partiler üstü bir seçim kampanyası ile Mardin`in tüm unsurlarının takdiri ve desteğini kazanıp %25 (18.000)`in üzerinde oy aldım.  Sevgili halkımın yoğun destek ve talebi doğrultusunda 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Mardin bağımsız milletvekili adayı oldum. Adaylık sürecinden sonra halkımızın artan destek ve gücü birilerini rahatsız ediyor olmalı ki 2015 Genel seçimleri arifesinde şahsıma ve şahsım üzerinden halkımıza karşı organize olmuş kirli bir kampanya yürütülmektedir.? Şeklinde sözlerini sürdürdü.

         Nuhoğlu  açıklamasında, Hiçbir hukuk ve ahlak kuralı ile bağdaşmayan, mesnetsiz, hayal ürünü iddialar ile şahsına ve şahsı üzerinden halka yapılan iftira ve hakaretlere karşı tekzip, suç duyurusu ve tazminat haklarını kullacağını ifade etti.

 (Haber:Mehmet Çelik)



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ