USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

?Mardin Onur Ödülleri?, Sahiplerini Buldu.

Geleneksel hale getirilen ?Mardin Onur Ödülleri? Mardin Müzesi Sanat galerisinde düzenlene tören ile sahiplerine verildi.

?Mardin  Onur Ödülleri?, Sahiplerini Buldu.
06-05-2018 10:29
Google News

       Mardin Artuklu Üniversitesi, Mardin Valiliği ve MARSEV; Mardin´in tanıtım ve gelişmesine katkıda bulunan kişi ve kuruluşları ödüllendirmek amacıyla seçici kurulunu Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi, DİKA, MARSEV, MARTOD, KEDEV, MAKİDER, Mardin Kültür Turizm ve Tanıtım Derneği, Mardin Sakatlar Derneği, Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası, Deyrulzafaran Manastırı Bakım Onarım ve Yaşatma Derneği´nin temsilcilerinin oluşturduğu ve bu yıl beşincisi Mardin Müzesi Sanat galerisi Salonunda  düzenlenen törende ?Mardin Onur Ödülleri?  sahiplerini buldu.

           Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Lokman Toprak, gelenekselleşen ödül için kısa  bir bilgi verdi. Pogramın açılış konuşmasını, Emekli Vali ve Cumhurbaşkanı Eski genel Sekreteri MARSEV Başkanı Kemal Nehrozoğlu, toplantının Mardin kokan mekanda yapılması küçük olmasına rağmen çok anlamlı oldu diyerek; ? Burada çeşitli yaş gurupları ve mesleklerde görev yapan çok farklı işler yapan insanlar olarak toplandık. Mardin´e hizmet aşkı sevdasını ödüllendirmek gerek diye Valiliğimizin himayesinde üniversitemiz ile birlikte başlattık. Mardin´e hizmet edenler sadece ödül alanlardan ibaret değil. Mardin´i seven değerli dostlarımız, gönül hepsine birden o ödülü vermek geçiyor. Bunu bir sıraya koymak lazım ama bu sıranın bir öncelik sırası olmadığını kesinlikle belirtilmek istiyorum.  Mardin´e değer ve destek veren Mardin´i seven herkese bir kez daha teşekkür ediyorum? dedi. 

             Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman Mardin´de yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek;  Dostlara bile kalacak yer bulunamadığını ifade etti. ?Baharın başlangıcı ile çok hareketli bir sezonu birlikte geçiyoruz? diyen Yaman; ?Geleneksel hale gelen ödüllerin şöyle bir önemi var marifet iltifata tabidir. Şuan yüzde 300 bir artış var. Dostların bizden istediği yapağı bulamıyoruz. Birinci caddede kalabalıktan yürüyemiyoruz. Nitelikli bir misafir almaya başladı şehrimiz. Yatılı gelen çok önemli isimleri de şehrimizde ağılıyoruz. Bu bizi sevindiriyor ve hep gayretler var her sene herkese ödül verme şansımız yok ama her yıl ödüllerimizi veriyoruz. Çok sayıda etkinlik var önümüzdeki günlerde de devam eden etkinliklerimiz var. Hep beraber Mardin için çalışacağız. Sabancı müzesinde çok güzel bir sergi açtık. Mardin´de doğmak önemli ama Mardin´i sevmek daha önemli. Çalışmalarımız devam edecek emeği geçen herkesi kutluyorum. Mardin hep böyle mutlu olsun? diye konuştu.

Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Eski Başkanı Fehmi Tahincioğlu´na ?Tanıtım?, Mardin Kent Müzesi Müdürü Nihat Erdoğan´a ? Kültür, Sanat, Edebiyat ve Mimari? , Mardius Konağı Sahibi Günel Ensari´ye, ?Girişim ve Yatırım?,   Davut Selim Marka Çerezleri  3.cü Kuşak Sahibi, Davut ve Levent Ayla Kardeşlere ?Turizm Emekçileri? ve Belediye ve Kent Konseyi Eski Başkanı Aydın Saraçoğlu´na, ? Özel Onur Ödülü? kategorisinde, Mardin Onur Ödüllerine  layık görüldü.  Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Emekli Vali ve Cumhurbaşkanı Eski genel Sekreteri MARSEV Başkanı Kemal Nehrozoğlu, MAREV Başkanı avukat Haluk Eldem, Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Şahin Arpağ, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar tarafından ?Mardin Omur Ödülleri?  sahiplerine verildi.

                    Haluk Eldem´den Yatırım Çağrısı

      MAREV Başkanı Avukat Haluk Eldem, Mardin´de güzel gelişme ve değişiklikleri görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eldm " Bu salonda iş admaları var. Mardini seven iş admaları. Gelin hep birlikte Mardin´e yatırım yapalım. Sayın Valimiz bize destek verecek. Biz de yatırım yapacağız. Mardinli iş adamları, zenginleri gelin şehrimize sahip çıkalım, yatırım yapalım" dedi.

 



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ