USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Mardin Kudüs için ayakta,Mardin´den Siyonistlere sert tepki

Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Mesut Çetin ?Psikopat Trump Dünyayı Hiçe Müslümanları Yok Saydı...?

Mardin Kudüs için ayakta,Mardin´den Siyonistlere sert tepki
08-12-2017 18:52
Google News

ABD Başkanı Donald Trump´ın ´Kudüs´ açıklamasının ardından Mardin´de sivil toplum kuruluşları, siyasiler ve vatandaşlar Kudüs´ün Başkent ilan edilmesine tepki göstermek için sokaklara döküldü. Mardin´ Şakir Nuhoğlu ve Fuat Yağcı  Camilerinde  kılınan Cuma namazı sonrası eylemler düzenlendi. , Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,  Ceyda Bölünmez Çankırı, Ak Parti İl Başkanlığı Binasına hareket ederek protestoları sürdürdü. Protestolar arasında 22 nci dönem Mardin bağımsız milletvekili  Süleyman Bölünmez de protestocular arasında yer aldı.

           Türkiye Gençlik Vakfı Mardin Şubesince düzenlenen  Kudüs kınama ve protestoları  ?Şakir Nuhoğlu Camii? sahasında binlerce vatandaşın katılımı ile yapıldı.  Cami avlusunda okunan basın açıklamasından sonra vatandaş  ? Allah Ü Ekber, Kudüs Müslümanların başkentidir, Kudüs Bizimdir, bizim kalacak.? Sloganları ile Ak Parti İl Başkanlığına yürüdü.

Tügva Mardin Şubesi Başkanı Mesut Çetin ?Her geçen gün İslam coğrafyası küresel sömürü düzeninin kıskancında kan gölüne  çevrilmektedir. Dün kendisini  muasır medeniyetler seviyesinde gören   Avrupa´nın merkezinde Bosna´da yaşanan soykırım hafızalarımızdan   taze iken ; Suriye´de  her gün bir insanlık dramı  yaşanırken; Arakan´da naklen  soykırımlarından kimyasal  silahlarla  masum çocuklar ve kadınlar    katledilirken, Milyonlarca insan yerlerinden yurtlarından ayrılmak durumunda kalmışlardır.Silahların menşei  dünyanın kan emici vampirleri olan sömürgeci ülkeler  arasında değişirken  ölenlerin hep savunmasızlar olduğu açık bir şekilde görülmektedir.? dedi.

 Başkan Mesut Çetin şunları söyledi. ?Müslümanların ilk kıblesinin bulunduğu ve üç bin yıldır dinlerin şehri olarak kabul edilen Kudüs zevk-u sefadan, kin-u hasetten kendini kaybetmiş. Milyonlarca şaşkın ve basiretsiz Müslüman toplumu ortasında 1967 yılında Siyonist İsrail tarafından işgal edildi. Siyonist İsrail Filistin Devletini ve Kutsal Kudüs kentini işgal etmekle kalmadı. Her geçen gün büyük emperyalist torunu ABD´nin verdiği sınırsız güç ve destekle çocuk, kadın, yaşlı demeden yüz binlerce Müslüman´ı acımasızca sözde medeni Dünyanın gözü önünde katletti.

Emperyalistlerin ağa babası ABD. Dedesi İsrailli Siyonistler rahat etsin ve her türlü hayalleri gerçekleşsin diye. Makam ve çıkar için halklarına her türlü ihaneti reva görebilen birçok Müslüman ülkelerin idarecilerinin işbirliğiyle Ortadoğu coğrafyasında tarihin en büyük katliamları uyguladı ve hala bu katliamları devam etmekte.

Müslümanlar birbirleriyle boğuşurken, Siyonist İsrail ve Emperyalist ABD çok iyi planlanmış, tahlil edilmiş stratejilerini provalarla adım adım uygulamaya koydular. İsrail askerleri Filistinli bebekleri katletti, postallarıyla mescidi aksa ya girip, namaz kılan Müslümanların kafasına bastılar, kutsal kitabımızı ayakları altına aldılar. İslamiyet´i karalamak ve kötülemek için DEAŞ denen bir örgüt yarattılar. Tüm bunlar  yaşanırken ne yazık ki Müslümanlar her zaman olduğu gibi birbirlerini boğazlamakla meşguldü.

Gelinen nokta itibarıyla silah ve ekonomik gücüne güvenen ABD dedesi Siyonist İsrail´in büyük hayali olan vaat edilmiş toprakları kontrol altına almak ve büyük İsrail´i kurmaktır. Beklenmedik ve tartışmalı bir şekilde ABD. Başkanı seçtirilen Donald Trump Hıristiyanlık, Musevilik ve İslam dinleri için kutsal olan Kudüs şehrini İsrail´in başkenti ilan etti. Hal ve hareketleriyle psikopatlara benzeyen Trump bu kararı derin akıl hocaları olan Siyonistlerin talebiyle aldığı ortadadır.

Bu kararın aceleye getirilmesinin çok önemli sebepleri var. Birincisi ABD´nin başına bir daha Trump gibi bir manyağın gelme olasılığı zor. Sinsi ve zeki Siyonistler bu fırsatı kaçırmazlar elbette. Çünkü bundan sonraki adım bölgede savaş çıkartmak ve bu savaşın içine Türkiye ve İran´ı çekmek. Çünkü bölgenin iki büyük gücü olan Türkiye ve İran´ın ekonomik ve Askeri gücü kırılmadan büyük İsrail hayali gerçekleşmeyecektir.

Siyonist İsrail´in aklıyla alınmış Kudüs kararı barut fıçısı olan Ortadoğu´da Allah esirgesin büyük bir patlamaya ve Üçüncü Dünya savaşına gitme olasılığı çok yüksektir.

          Bunun için Tüm Dünya liderleri, Birleşmiş milletler acilen toplanmalı ve Dünyayı felakete götürebilecek bu çılgın karara karşı tek ses olmalı ve Kudüs´ün İsrail Başkenti olma kararı geri aldırılmalıdır. ?



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ