USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Genç Milletvekili Aday Adaylarından Örnek Davranış..

Ak Parti Mardin´den Milletvekili aday adayı olan Coşkun Akgül ve Murat Nasıroğlu, basın mensupları ile buluştu, ortak basın toplantısı yaptı.

Genç Milletvekili Aday Adaylarından Örnek Davranış..
03-05-2018 07:01
Google News

              Murat Nasıroğlu ve   Coşkun Akgül Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adaylığı Baş vurularını yaptı. Genç Milletvekili aday adayları, Mardin´de bir kafede  basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensupları ile sohbet eden aday adayları hedeflerini anlattı, sorulara cevap verdi.

               1979/ Savur Mardin Doğumlu Olan Coşkun Akgül, İlk Öğretimini Mardin´de, orta öğrenimini İzmir´de özel bir kolej ve ardından Konak Vali Vecdi Gönül Lisende sürdürdüğünü, İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Kamu  Yönetimi mezunu olduğunu söyledi.

Mardin Mehmet Akif Ersoy İlk Okulunu tamamladıktan sonra. İzmir Özel Türk Kolejinde İngilizce hazırlıkla devam etti. Lise öğrenimini ise. İzmir Konak Vali Vecdi Gönül ?de tamamladı. Akgül Lise sonrası Üniversite İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi (Siyaset bilimi) alanında tamamlayarak üniversite lisans diploması ile mezun oldu. Uluslar arası Lojistik sektöründe sahibi olduğu şirketin yöneticiliğini yapan Akgül, 2016 yılından bu yana TÜMSİAD bağlantılı EUBA (Avrupalı İş Adamları Derneği) Kuzey Almanya Başkan Yardımcısı  ve Kuzey Almanya Teşkilat Başkanı olarak görevini sürdürüyor.

           Üniversite sonrası özel sektörde başladığı iş hayatına halen hali hazırda Uluslar arası Lojistik sektöründe sahibi olduğu şirketin yöneticiliğini yaparak devam etmektedir . 2016 yılından bu yana TÜMSİAD bağlantılı EUBA (Avrupalı İş Adamları Derneği) Kuzey Almanya Başkan Yardımcısı  ve Kuzey Almanya Teşkilat Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.  Akgül ?Ak Parti´nin Avrupa yapılanması olan Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Kuzey Almanya Bölge Yönetim Kurulu Üyesi ve Almanya´da 2016 yılında Türk Kökenli vatandaşlar tarafından kurulan ? Allianz Demokratlar Birliği? (Allianz Deutscher Demokraten)  ADD Partisinin kurucu üyesiyim, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Kuzey Almanya Hamburg ve Schleswig Holstein Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Bölge Başkan Yardımcılığını yaptım.  1 Kasım 2015 Genel Seçimleri Kuzey Almanya Hamburg ve Schleswig Holstein Ak Parti Seçim Koordinasyon Bölge Başkan yardımcılığı ve 16 Nisan Referandumu Kuzey Almanya Hamburg ve Schleswig Holstein Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Bölge Başkanlığı görevlerini yürüttüm.  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´nun 16 Nisan Referandum sürecince Almanya Hamburg´da Alman hükümetinin engelleme gayretlerine rağmen gerçekleştirdiği miting olmak üzere Avrupa´da Ak Parti´nin yürüttüğü faaliyetlerde üstlenmiş olduğum koordinatör konumundan dolayı Ak Parti´nin Avrupa´da yaptığı önemli faaliyetlerde katkı sundum ve sunmaya devam edeceğim.? dedi.

       Akgül seçilmesi durumunda, Avrupa´daki kalkınma deneyimlerini Mardin´de Türkiye´de hayata geçireceğini, AB projeleriyle istihdam ve ekonomiye katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

        Turizmci  ve İşadamı Murat Nasıroğlu ise  1970 yılında Midyat´ta dünyaya geldiğini, ilk ve orta öğrenimini Midyat ilçesinde, üniversite eğitimini ise Eskişehir´de İşletme Fakültesinde tamamladığını söyledi.

         Amatör ve Profesyonel takımlarda futbol oynadığını ifade eden Nasıroğlu, Midyatspor, Kasımpaşaspor ve bir çok takımda top koşturduğunu belirtti.

       Lalelide ticaret hayatına atılan Murat Nasıroğlu, döviz, tekstil, kuyumculuk ve turizm alanlarında uzun yıllar hizmet verdiğini söyledi. Çiller ve Yılmaz döneminde Türkiye´nin düştüğü darboğaza vurgu yapan Nasıroğlu ? IMF´den bir milyar dolar borç alınacak haberleri borsaya tavan yaptırıyordu. Döviz  ve altında hareketlenme yaşanıyordu. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan´ın Suriyeli mülteciler için Türkiye´nin 25 Milyar harcama yapıldığını söylüyor. Nerden nereye geldik. Hava alanları, köprüler, hastaneler ve yollara milyarlar harcandı. ? dedi.

                Biz gerçeklerden yana olacağız.

    Murat Nasıroğlu  politikada vatandaşı kandırmanın, günü kotarma devrinin geri kaldığına inandığını bölge siyasetinin belli bir rant çevresinin elinde olduğunun altını çizdi. Nasıroğlu ?  Bölgede Ak Parti politikasında yanlışlıklar var, eksiklikler var. Birinin bunu söylemesi lazım. Cumhurbaşkanımıza fırsatım olursa bunları anlatacağım. Sayın Cumhurbaşkanımız para ile buralara gelmedi, İnancı ve arkasındaki milletin gücü ile Türkiye´yi bugünlere taşıdı. İş Kur´dan geçici işçi çalıştırmak kalıcı çözüm getirmez. Kısa sürede çalıştırılanlara verilen para ile yatırım yapıp sürekli istihdam alanları sağlanabilir. ?dedi.

            Toplumsal İsteklere Kimse Karşı çıkamaz

       İl ve İlçe teşkilatlarının daha güçlü olması gerektiğine inanan genç aday adayları, bölgedeki siyasilerin daha duyarlı, halk ile daha iç içe ve halkın sorunlarına daha vakıf olması gerektiğini dile getirdiler. Genç Aday Adayları ?İşsizlik,  GAP Projesinin Mardin ayağı ve elektrik sorunu, doğru bir şekilde anlatılır ve takip edilirse kısa sürede çözüme kavuşacak. Yeter ki doğru yerde ve doğru zamanda istekler muhataplarına iletilsin ve takip edilsin. Toplumsal isteklere kimse karşı çıkmaz ? şeklinde ortak bir açıklama yaptı.

 

           



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ