USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Bayan Hentbol Takımı Vali Yaman´ı Ziyaret etti.

Mardin 1947 Sağlıksporun Başarılı Bayan Hentbol Takımı Vali Yamanı Makamında Ziyaret Etti

Bayan Hentbol Takımı Vali Yaman´ı Ziyaret etti.
23-10-2018 18:17
Google News

Mardin 1947 Sağlıksporun başarıya doymayan bayan hentbol  takımı  Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman´ı makamında ziyaret etti.

 Geçtiğimiz hafta Ankara´da  Çankaya Eğitim GSK bayan hentbol takımını yenerek altın değerinde iki puanı hanelerine  yazdıran Sağlıkspor Bayan Hentbol Takımını Vali ve Belediye Başkan Vekili Yaman tebrik etti.

      Mardin 1947 Sağlıkspor Kulübü Başkanı Mehmet Çelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Pekince ve Teknik Direktör Metin Direkçi ile bayan hentbol takımı sporcularını Makamında kabul eden Vali ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Sağlıkspor takımının başarısını takdirle takip ettiğini söyledi.

   Vali Yaman, ildeki spor kulüplerine imkanlar ölçüsünde destek verdiklerini belirterek ?  Vali ve Belediye Başkan  Vekili olarak bütün takımların valisi ve belediye başkanıyım. İlimizde ve ilçelerimizde başarılı olan takımların yanındayız ve destekçisiyiz. Mardin´de  hentbolda, basketbolda profesyonel lig´de oynayan takımlarımız var. Futbolda da belli bir aşamaya geldik. Sağlıkspor  bayan hentbol  takımının kararlı yükselişi ve başarısı memnuniyet vericidir. Sporcularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum.? dedi.

       Mardin 1947 sağlıkspor kulüp başkanı Mehmet Çelik, Vali Yaman´ın spora ve sporcuya verdiği destek ve önemin semeresini verdiğine tanık olduklarını hatırlatarak ?Mardin´de farklı spor dallarında profesyonel takımların artması ilin vizyonuna katkı sağlıyor. Bu başarının arkasındaki gerçek, Vali Sayın Mustafa Yaman´ın maddi ve manevi destekleridir. Sağlıkspor Bayan Hentbol takımına verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı, takımımızla sayın valimizi ziyaret edip teşekkür ettik dedi.

                                        İlin iki takımı karşılaşacak

        Cumartesi günü Sağlıkspor  Bayan Hentbol takımı ile Mardin Büyükşehir Belediyespor  Bayan Hentbol takımı karşılaşacak. Lig´in ilk sıralarında yer alan iki takım için Vali Yaman ? Spor  centilmenliktir. Kim daha iyi oynarsa o kazansın. Her iki takımın valisiyim? dedi.

 



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ