USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Vali Demirtaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Mardin Valiliğine ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliğine atanan, Vali Mahmut Demirtaş, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Demirtaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti
01-07-2020 07:38
Google News
Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, Onur Kurulu Başkanı Duayen Gazeteci Adnan Avuka, Mardin İletişim Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü M.Sait Çakar, Mardin Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Akgül ve Abdullah Yılmaz’dan oluşan heyet Vali Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GGF Başkanı Mehmet Çelik ve beraberindeki gazeteciler, bir süre önce babası, ardından ablası vefat eden Vali Demirtaş’a baş sağlığı, yeni görevi için de hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Çelik, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu hakkında bilgi verdi, gazetecilerin haber Kaynaklarına daha rahat ulaşmaları için destek istedi.

"" Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevlerini yürütürken eleştirellere açık olacağını ifade eden Vali Mahmut Demirtaş, gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışma prensipleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Vali Demirtaş” Benim kavgam işimle gücümle olacak. Kıt imkanlarla daha fazla nasıl hizmet verilebilir hesapları üzerinde yoğunlaşacağız. Hizmetlerimizi yürütürken, kamuoyunun aydınlatılmasında basının desteğine ihtiyacımız var. Tespit edeceğiniz aksaklık ve eksiklikleri gidermede hassasiyet göstereceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” Dedi

Hizmetler Şeffaf ve Ortak Görüş sonunda gerçekleştirilecek

Hizmetlerin en iyi ve verimli şekilde yürütülebilmesi için, kolektif ve ortak akıl mekanizmasını harekete geçireceklerinin altını çizen Vali Demirtaş ”Öncelikli hizmetleri tespit ederken ve hizmet yürütümünde, uzmanların, kurum amirlerinin ve hizmet verilecek vatandaşlarımızla konuşacağız, danışacağız ve hizmeti gerçekleştireceğiz. Meslek hayatımda yaptım oldu anlayışında olmadım, bundan sonra da olmayacağım. Hizmet ve başarının ekip işi olduğuna inanıyorum . Etkin, şeffaf, akılcı, doğru, dürüst kamu ve yerel yönetim hizmetlerini, kentimizin en ücra köşesine kadar ulaştıracağız ” şeklinde konuştu.

""

Şehrin Dinamiklerini harekete geçireceğiz

Mardin’in tarım, sanayi ve ticaret alanında, coğrafi zenginlikleri yanında bölgesel konumunun da önem taşıdığına dikkat çeken Vali Demirtaş “Mardin bugün ülkemizin önemli bir tarım, hayvancılık, el sanatları, ticaret ve sanayi merkezlerinin başında gelir. Kamu kaynaklarını, reel ve şeffaf bir biçimde kullanarak, mevcut potansiyeli yeni projelerle harekete geçireceğiz. Marka ürünlerin ön plana çıkması için, sanayiciler, çiftçiler, ticaret erbabı kuruluş ve vatandaşlarımızla işbirliği içinde olacağız. Dar alanda yüksek gelir sağlamanın yollarını hep birlikte arayacağız.” Dedi.""

Vatandaşın derdi bizim derdimiz olacak

Görev ve sorumluluğunu yerine getirmede sınır tanımayacağını kaydeden Vali Demirtaş “Kapılarımız vatandaşlarımıza açık olacak. Vatandaşın sorunu bizim sorunumuz, derdi bizim derdimiz göreceğiz. Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret edeceğiz, çocuklarının başarılarına ortak, başarısızlıklarının da nedenleri sorup araştıracağız.” Dedi.

Kültürel Değerler en büyük zenginliğimiz

Mardin’in tarihi ve kültürel değerlerinin, çok dilli ve çok dinliliğin büyük zenginlik olduğunu ifade eden Vali Demirtaş “Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. İnsanımızın kültürünü, ve inancını gönül rahatlığıyla şehrin tarihi değerleri içinde yaşayabilmesi için tedbirlerimizi alacağız. Bu kadim şehrin değerlerine geleceğe taşımayı da görev ve sorumluluk olarak görüyorum. Somut olan değerlerin korunması, somut olmayan değerlerin gün ışığına çıkarılıp geleceğe taşınması ve Mardin turizminin hareketlenmesi için ne gerekiyorsa yapılacak” şeklinde konuştu.

Samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardından, gazeteciler Vali Demirtaş’a hayırlı olsun dileklerini yineleyerek, gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ